Nadorst#1 ūüćł Charlotte en Filip

Heb je zin om met ons eentje te drinken?
Met¬†deze¬†simpele¬†vraag¬†nodigen¬†Amber¬†en¬†Zo√ę je¬†uit¬†na¬†de¬†voorstelling¬†op Caf√©¬†Koer.¬†

Charlotte¬†en¬†Filip,¬†geboren¬†en¬†getogen¬†Oostendenaars,¬†ontmoeten¬†we¬†na¬†de¬†voorstelling Bastaard: ik vertrek.¬†Onze¬†eerste¬†Nadorst¬†–¬†een¬†korte¬†babbel¬†op Caf√©¬†Koer¬†vergezeld¬†van¬†een¬†drankje¬†– is¬†een¬†feit. Het¬†gesprek¬†komt¬†vlot¬†op gang.¬†Een ros√© voor Charlotte, een getapt pintje voor Filip en voor onszelf ook wat gerstenat. De¬†twee¬†Vrienden¬†van TAZ¬†hebben¬†genoten¬†van de voorstelling waarvoor Charlotte al vroeg tickets boekte.
“Ik koos de voorstelling vooral omdat het gezelschap het Zuidelijk Toneel me zelden teleurstelt.
Dat het over¬†identiteit¬†ging¬†hadden¬†we¬†niet¬†verwacht, maar het was vooral fijn dat er niet met de vinger gewezen werd, ook al werd dit verhaal verteld aan een blank middenklassepubliek.”

Charlotte en Filip op Café Koer

Bastaard: ik vertrek is niet jullie enige voorstelling op TAZ? 

‚ÄúNeen,¬†wij¬†kijken¬†ook¬†uit¬†naar¬†komende¬†voorstellingen¬†Boeren,¬†U bent¬†mijn¬†moeder¬†en¬†De Kleine Prins, waarvan we de laatste twee samen met onze kinderen gaan kijken. Normaal zou ik ook nog naar Jonathan gaan met een vriendin,” vervolgt¬†Charlotte, “maar ik word plots op een mosselsouper van mijn jarige moeder verwacht.”

Of ze vaker terug te vinden zijn in de theaterzalen? Filip zegt van niet: ‚ÄúEigenlijk ben ik een sportman, maar √©√©n vaste cutuuruitstap voor ons zijn de voorstellingen op Theater Aan Zee, dat vinden we geweldig! We plannen zelfs onze vakantie rond Theater Aan Zee om zeker elk jaar te kunnen komen. Voor ons mag Caf√© Koer hier best wel wat langer staan!‚ÄĚ 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.