Nadorst#3 🍸 Inès en Soe

“Heb je zin om met ons eentje te drinken?“ Met deze simpele vraag nodigen Amber en Zoë je uit na de voorstelling.

Na het optreden van Lisette Ma Neza en de poetryband spreken we twee enthousiaste toeschouwers Inès en Soe aan. We zijn alle vier opgetogen door de performance van Lisette Ma Neza en de muziek. Het gesprek komt dus vlot op gang. Het is vroeg op de dag dus we laten deze keer de pintjes en roséetjes achterwege. We gaan voor iets lekker warm om deze grijze dag in Oostende op gang te trekken. “Die gemberthee hier in de De Grote Post is echt wel een aanrader”, laat Inès ons weten. Bij deze… allen daarheen!

Inès en Soe zijn zelf ook creatief bezig en zijn van verschillende markten thuis. Inès schrijft en regisseert. Soe is comédienne, dj en werkt zowel voor als achter de schermen van tv. Hun samenwerking voor de tv-productie De Shaq bracht hen dichter bij elkaar.

Wat brengt jullie op Theater Aan Zee? “We zijn speciaal voor Lisette gekomen, zij is echt amazing”, zegt Soe. Inès vult aan: “En deze namiddag genieten we van Oostende en is er ook nog de ledendag van deAuteurs. We gaan ook samen straks iets eten in Souvenirs d’Ostende in Thermae Palace.”

Inès zakt elk jaar van Brussel naar Oostende af om Theater Aan Zee een bezoekje te brengen. “Het is toch ook hier in De Grote Post dat er elke avond leuke feestjes zijn?” Helaas moeten we hen teleurstellen dat de parketvloer van DGP dit jaar minder plakt en er niet stevig wordt doorgezakt tot de vroeger uurtjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.