Nadorst #4 🍸 Carine en Bernard

“Heb je zin om met ons eentje te drinken?“ Met deze simpele vraag nodigen Amber en Zoë je uit na de voorstelling.

Vandaag een zonovergoten drankje met Carine en Bernard

Dankzij het overgebleven ticket van Carine en Bernard geraken we de overvolle zaal van De kleine prins nog binnen. Dat verdient een drankje! “Onze dochter blijft wat langer op kamp waardoor zij niet mee kon naar de voorstelling. De kindervoorstelling was echt wel van topniveau vind ik. Het werd op een bepaald moment zelfs persoonlijk. Ik hou zo hard van verhalen en laat me ook graag gaan in de fanatasie hiervan.”, zegt Bernard.

Carine: “Het is spijtig dat onze dochter niet meekon, ze is tien jaar en ging genoten hebben van dit spektakel. We vinden het belangrijk om wat cultuur mee te geven aan kinderen en we zien ook dat zij hier hard van genieten. Zo vieren we zelfs de verjaardag van onze dochter steeds met een cultureel onderonsje.”

Carine en Bernard uit het verre Mechelen zijn dan ook klant aan huis bij Theater Aan Zee en komen volgend weekend terug met het hele gezin voor Quartiers d’O. Bernard gaat nog een stapje verder: “Ik ga voor een marathon en blijf deze week nog in Oostende. Tien dagen lang bezoek ik gemiddeld drie à vier voorstellingen. Voor mij is dit echt vakantie en ik krijg er geen genoeg van. Ik geef me helemaal over aan de verhalen en laat al die prikkels op mij afkomen. Suspension of disbelief noemen ze dat in het Engels.”

Kun je het overzicht nog bewaren? “Jazeker, mijn favoriete voorstellingen waren tot nog toe Violin Phase en Numi Yaldati. De voorstelling van De Koe (De Nijl is in Caïro aangekomen) of Wij, de verdronkenen vond ik ook echt geweldig. Anderzijds was A Separation minder mijn ding.”

Bernard lijkt zich zeker niet te vervelen. Hij geniet van zijn vakantie, leest veel en gaat flanerend dwars door Oostende richting alle voorstellingen. De stappenteller komt tevoorschijn: “Vandaag wandelden we al elf kilometer en de dag is nog niet om”, zegt Carine trots. “Het is belangrijk om een welverdiende vakantie te nemen, want wij zijn altijd druk aan het werk.” Ze wijst al lachend naar haar petje van Topangels. Het bedrijf waar de zelfstandigen actief zijn.

We nemen afscheid van Carine, maar Bernard komen we zeker en vast nog eens tegen een dezer dagen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.