Nadorst #5 Sibille en Hendrik

“Heb je zin om met ons eentje te drinken?“ Met deze simpele vraag nodigen Amber en Zoë je uit na de voorstelling.

Vanuit Kunstencampus aan Zee zakken we met Sibille en Hendrik af naar het zonnigste tafeltje op het dichtstbijzijnde terras. Sibille en Hendrik zijn in vakantiemodus: “We zijn vorige zondag hier in Oostende aan ons verlof begonnen en blijven nog tot woensdag.” Ze zitten zeker niet stil tijdens hun verlof en hebben een druk theaterprogramma voor de boeg zegt Sibille: “De hoogste berg, In topform!, L’homme de la mancha, Andy en Karolien, Op een bankje, op een dag zijn de voorstellingen waarvoor we tickets hebben. Sinds dit jaar zijn we Vrienden van TAZ en het is echt een luxe om voor alle voorstellingen die je wil zien tickets te kunnen bemachtigen.”

Sibille en Hendrik zijn vaak terug te vinden in Oostende: “we wonen in Hansbeke, maar tweewekelijks komen we naar ons appartement hier aan zee. Het leeft hier echt. Evenementen zoals Theater aan Zee hebben echt een impact gehad op de keuze van de locatie voor ons appartement.”

Samen zagen we de Jong Werk voorstelling Giants van Werktoneel. Wat ze ervan vonden? Hendrik is enthousiast: “wat een sterke vertolking! Mijn mond viel er van open. Ook inhoudelijk vond ik het superinteressant. Voor mij gaat er een nieuwe wereld open. Wij zijn van een andere generatie en de haat-liefderelatie met sociale media die de jongeren vertolkten was echt sterk. Enkel de intro was voor mij moeilijk te vatten en net iets te lang. Naar het einde toe was ik volledig mee en was het echt genieten van de voorstelling”. Voor Sibille is de impact van sociale media op de geestelijke gezondheid als rode draad  in het stuk pakkend: “ik ben zeer blij niet te zijn opgegroeid met sociale media. Het idee van altijd bereikbaar te moeten zijn, lijkt mij zo vermoeiend.”

Een carrière als influencer zit er voor het koppel niet in. “Sibille is niet actief op sociale media. Ikzelf heb wel een account op Instagram, maar ben niet actief”, zegt Hendrik. Dan maar een shout out naar de rosé van Wijnhuis Douchy geserveerd in De nieuwe wandelaar: follow, like & subscribe! 

Laten we hopen dat we Sibille en Hendrik – na hun belofte ons terug te trakteren – de komende dagen nog eens tegen het lijf lopen. Hoe lit zou dat zijn?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.