Nadorst #6 – Debbie

Heb je zin om met ons eentje te drinken?“ Met deze simpele vraag nodigen Amber en Zoë je uit na de voorstelling.

Met wat cava trekken we vanuit Fort Napoleon, na het concert van Ão, de duinen in op zoek naar de ideale plek voor onze laatste Nadorst. Het is duidelijk dat Debbie niet van Oostende of omstreken is, want haar communiefoto’s werden hier niet gemaakt. “Ik ben net in Oostende aangekomen vanuit Mechelen en voor mij is Theater aan Zee al ideaal gestart. Het concert was supermooi en de jonge muzikanten met zoveel speelplezier zien optreden is echt genieten.”

“Ik ben sinds kort actief als diensthoofd Cultuur voor Boom”, vervolgt Debbie. “Ik kom de komende dagen dus wat prospecteren, maar ik ben hier vooral om ideeën op te doen en mij te voeden met alle prikkels. Ik word hier echt enthousiast van.”

Ben je al vaker naar Theater aan Zee gekomen? “Eigenlijk wel. Mijn vrienden, waarmee ik zelf ook theater speel, komen jaarlijks, maar ik was er nooit eerder geraakt. Nu ben ik hier eindelijk geraakt. Straks ga ik kijken naar GIANTS en we blijven nog het hele weekend”, zegt Debbie. 

Debbie stelt met veel trots het gezelschap waar ze deel van uitmaakt voor: “Lucky Leo is een theatercompagnie uit Mechelen. We zijn altijd op zoek naar iets vernieuwends. We baseren ons op een bestaand verhaal en doen er ons eigen ding mee. Met ons laatste stuk De loonsverhoging namen we deel aan het Landjuweelfestival. We mogen binnenkort naar Canada om te spelen op een internationaal festival! Onze ambitie ligt dus iets verder, maar het is moeilijk opboksen tegen alle professionele gezelschappen, want dat zijn wij niet. We gaan heel beeldend te werk. Op dit moment zijn we bezig met onze nieuwe voorstelling Family voices, waar mensen een luisterverhaal voorgeschoteld zullen krijgen.”

Wij zien alvast een uitstapje naar Mechelen zitten om Debbie en co aan het werk te zien. En natuurlijk inclusief een Nadorst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.